Om os

Om King Food

King Food aps, er en handelsvirksomhed, som via nogle gode partnerskaber repræsenterer nogle af de største mærker og producenter indenfor fødevarer.

Vores sortiment er meget bredt og dybt indenfor fersk og frosset oksekød, lam og kylling enten som råvarer eller som forædlet, marineret eller stegte varer.

Vi har netop købt majoriteten i www.hanis.dk som er en produktions virksomhed i Danmark, der kun producerer vegan produkter som hummus, chili, tzatziki, vegan mayo, dressing etc. og lige installeret en falafel linje. Vi forventer at udvikle denne produktion.

Vores leverandører er meget fleksible med deres produktions faciliteter, og derfor bliver vi ofte foretrukket som leverandør, da vores kunder får muligheder for at sætte et præg på deres produkter.
Da vi har en unique distribution med frost og køl, bliver vi ofte valgt som distributører i Skandinavien, de sidste 2 firmaer der er kommet til er :

www.simitsarayi.com – som er den største producent og distributør i Tyrkiet af bake-off og forstegte Simit (bagel) samt snack produkter, med flere hundrede cafe og spisesteder

www.mado.com.tr – som er den største producent og distributør af Tyrkiske is og deserter som baklava, og har flere hundrede cafe og restauranter i Tyrkiet og Mellemøsten.

Vi er hele tiden i dialog med nye leverandør for at udvikle vores sortiment.

I samarbejde med vores kunder og leverandører udvikler vi nye og innovative produkter til industrien, food service samt detailhandlen.

Vi leverer i hele Danmark og Sverige.